Opas - Klassiset aloittelijan mokat julkaisun taitossa

​Tilaa ILMAINEN opas
"KLASSISET ALOITTELIJAN MOKAT julkaisun taitossa"

Niin vältyt pahimmilta mokilta julkaisuissasi

  • Tiedät, mitä virheitä ammattitaittajat eivät tee
  • Saat aikaan huoliteltuja julkaisuja
  • Yrityksesi tai oma henkilökohtainen imagosi ei kärsi aloittelijan mokista julkaisemisessa
* indicates required

Sähköpostiosoitteen kirjoitettuasi sinulle toimitetaan välittömästi tilaamasi tuote.


Lupaamme pitää sähköpostisi turvassa. Lue tästä rekisteriseloste

Klassiset aloittelijan mokat julkaisun taitossa -OPAS

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERIN NIMI Jesdesignin verkkopalveluiden käyttäjärekisteri

REKISTERINPITÄJÄ Jesdesign Kotisivuston osoite: www.jesdesign.fi

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE Jesdesignin verkkopalveluiden käyttäjän (jäljempänä “Käyttäjä”) suostumuksella tapahtuva Jesdesignin verkkopalveluihin sekä niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin (jäljempänä “Palvelu”) liittyvä henkilötietojen käsittely.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS Käyttäjän henkilötietoja käsitellään Palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, markkinointiin, tilastointiin sekä Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja: – Henkilötiedot – Yhteystiedot – Käyttötiedot – Muut Käyttäjän itse antamat tiedot Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä, henkilötietolain sallimissa rajoissa, Jesdesignin omissa rekistereissä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä ja palvelua käytettäessä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ellei Käyttäjä ole itse antanut siihen lupaa. Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

TARKASTUSOIKEUS Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella: Eija Terävä, [email protected] tai Linnaniementie 127, 08100 Lohja